Print

Asvoschool zoekt teamleider voor de reguliere afdeling.

06 april 2016
Het bestuur van basisschool ASVO te Amsterdam zoekt per 1 augustus 2016 een TEAMLEIDER (wtf 0,6 AB cao PO) eventueel uit te breiden met onderwijstaken

Ben jij een innovatieve, creatieve en communicatief sterke persoon die voor en naast zijn/haar medewerkers staat? Dan zijn wij op zoek naar jou.
 
De functie
De teamleider geeft leiding aan de afdeling Regulier en is stimulerend en begeleidend van aard. Hij is innovatief, creatief, communicatief sterk en staat voor en naast zijn medewerkers. De teamleider is zichtbaar in de school, waarbij hij oog heeft voor de behoeften van medewerkers, leerlingen en ouders. De teamleider werkt onder verantwoordelijkheid van de algemeen directeur.
 
Functie profiel
  • Een professionele en collegiale werkinstelling
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met leidinggevende taken zowel vanuit onderwijskundig- als uit managementperspectief.
  • Humor, overtuigingskracht, enthousiasme, daadkracht en relativeringsvermogen zijn voor jou vanzelfsprekende kwaliteiten.
  • Je hebt minimaal een relevante HBO opleiding afgerond. Het bezit van een onderwijsbevoegdheid is een voorwaarde.
Kijk HIER voor het uitgebreide functieprofiel
 
Ben je enthousiast en vol werklust, acht je jezelf goed inzetbaar, werk je graag in teamverband of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat wij je te bieden hebben, schrijf een sollicitatiebrief en stuur deze naar onderstaand mailadres.

Sollicitaties kunt je richten vr 9 mei 2016 aan het bestuur van de Asvo, t.a.v. algemeen directeur de heer H. Schrijer
h.schrijer@asvo.nl
Frederikplein 37
1017XL Amsterdam
020-6269005