Print

SMALLSTEPPS

22 juni 2015
Op dit moment biedt kinderopvang smallsteps buitenschoolse opvang (BSO) aan op de locatie nieuwe looier. Een grote BSO met diverse mogelijkheden, alleen is het gebrek aan buitenruimte al lange tijd een gemis. In overleg met dhr. Schrijer zijn wij op zoek naar nieuwe huisvesting voor BSO voor de ASVO. Als alternatief willen wij u graag informeren over ons aanbod op smallsteps BSO Iduna.
BSO Iduna is een BSO die een thema gericht aanbod heeft. Wij werken met het thema Creatief in Beleving en elke groepsruimte leent zich voor passende activiteiten. Het team van BSO Iduna is hoogopgeleid en creatief (o.a. 2 kunstenaars). Wij hebben een hechte samenwerking met diverse scholen, waaronder nu ook de ASVO. Deze samenwerking is zichtbaar in thema’s, pedagogische visie en de invulling van de naschoolse activiteiten.

BSO Iduna beschikt over twee grote buitenruimtes en is op loopafstand van grote omheinde speeltuin Henrick de Keijser. Ons pand is zeer ruim en heeft een karakteristieke uitstraling. Er zijn zes groepsruimtes en meerdere activiteitenruimtes, waaronder het dagelijks geopende atelier. Tweemaal in de week maken we gebruik van de ruime gymzaal in de Scholekster (direct achter Iduna) en we nemen zeer regelmatig deel aan activiteiten van Sporthal de Pijp.

Iduna bevindt zich op 1,6 kilometer van de ASVO in de Pijp. Uw kind wordt opgehaald met een stint. Dit is een veilige elektrische bolderwagen met ruimte voor 10 kinderen. Andere mogelijkheden (lopen, fiets, taxi, bus) zijn bespreekbaar. Een thuisbrengservice is een mogelijkheid die wij u graag extra willen bieden. Kinderopvang smallsteps blijft intussen op zoek naar een geschikte locatie op loopafstand van de ASVO.
In ons informatieboekje vindt u meer informatie over ons team en de locatie. Graag laten wij onze BSO aan u en uw kind zien, u bent van harte uitgenodigd voor een rondleiding. Uw kind kan ook altijd een middag komen meedraaien. Vriendjes of vriendinnetjes zijn van harte welkom.
Informatieboekje Iduna:

Informatie boekje

smallsteps iduna
lutmastraat 81,
1073 GP amsterdam
T +31 (0)20 664 38 86
E iduna@smallsteps.info
W www.kinderopvang-iduna.nl