Naschoolse opvang

Onze school biedt geen naschoolse opvang. Wij hebben een samenwerkings- overeenkomst met een organisatie voor naschoolse opvang in de binnenstad. In ons gebouw worden na schooltijd wel diverse activiteiten georganiseerd.

Samenwerking met
Smallsteps http://www.smallsteps.info/
Van deze stichting is de dichtsbijzijnde locatie te vinden achter de school. SmallSteps locatie Pakhuis De Zon, Achtergracht 2. De kinderen worden na schooltijd bij ons opgehaald.

Activiteiten
Na schooltijd vinden er diverse activiteiten in onze school plaats waarvoor u uw kind kunt opgeven. De ASVO stelt ruimte beschikbaar voor deze activiteiten en laat de organisatie van deze activiteiten aan een andere partij. Aan het begin van elk schooljaar maken wij bekend welke activiteiten op de planning staan en hoe u uw kind hiervoor op kunt geven.
“een plek waarin kinderen precies krijgen wat nodig is om te groeien en te bloeien”
Basisschool ASVO is het bruisende, educatieve hart van Amsterdam. We leren van elkaar en groeien door te delen. We zijn samen verantwoordelijk voor de groei van een generatie kinderen. Spreekt u dit aan voor uw kind? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking.

Powered by BasisOnline